Wandelingen

Coronamaatregelen: Natuurhike kan er ook niet omheen. We blijven graag op pad gaan met een mooie hike, maar dan in kleinere groepjes, aangepast aan de maatregelen.

Wandelagenda

Zaterdag 12/06/2021 – Tiel, Struinen door de uiterwaarden (14 km)

Donderdag 06/05/2021 – Geldermalsen, Appeldijken (14 km)

Beschrijving wandelingen

Zaterdag – 12/06/2021 | Tiel, Struinen door de uiterwaarden | 14 km

Tussen Tiel en Zaltbommel is de Waal het meest indrukwekkend. Bij deze wandeling steken we de rivier twee keer over met het voetveer Hendrikus in Tiel. Dat geeft een extra mogelijkheid om de rivier te beleven. Het is een wandeling die afwisselend door het komgebied, over de Waalbandijk en door de uiterwaarden gaat. De route door de uiterwaarden is volop struinen. Een mooie gevarieerde wandeling door een Hollands rivierenlandschap.

Link naar de wandeling: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/struinen-tussen-wamel-en-dreumel/15211/

Startpunt: station Tiel (Stationsplein 1)

Starttijd: 11:15 uur

Geleid door: Mariëlle

Donderdag 06/05/2021 | Geldermalsen, Appeldijken | 14 km

Een mooie wandeling voor in de meivakantie! De tocht gaat langs de Linge tussen Geldermalsen en Beesd, waar aan beide kanten van de rivier een Appeldijk ligt. De naam verwijst naar de vele fruitbomen die langs deze dijken staan. Met wat geluk staan de bomen begin mei prachtig in de bloesem. Bovendien loopt deze route door een afwisselend landschap. We starten om 14:00 uur. Als je geen meivakantie hebt, kan je jezelf altijd nog een vrije middag cadeau doen en aanhaken 🙂 Neem wat te eten mee voor het avondeten, dan kunnen we dat aan het eind van de wandeling samen opeten. Het mag iets zijn voor jezelf of iets om te delen met de andere hikers.

Link naar de wandeling: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/appeldijken/15187/

Startpunt: station Geldermalsen (Genteldijk 5, Geldermalsen)

Starttijd: 14:00 uur

Geleid door: Mariëlle

QXBwZWxkaWprIE1pYWVud2FlcmR0IA==
%d bloggers liken dit: