Over ons

Natuurhike

met beide benen in het groen

Initiatief

Nadat Willeke en Marleen in hun omgeving veel mensen enthousiast wisten te maken voor een wandeling is in november 2011 Natuurhike ontstaan. Natuurhike is een organisatie waar je je heel makkelijk bij aan kunt sluiten. We wandelen gemiddeld één keer per maand en het enige wat je hoeft te doen als je mee wilt wandelen is je opgeven via de mail. De leeftijd van de hikers ligt tussen de 20 en de 45 jaar. Steeds meer mensen ontdekken dat een vrijdagavond- of zaterdagwandeling heel fijn en ontspannen kan zijn en dat er juist op die momenten verdiepende gesprekken kunnen ontstaan.

In 2015 heeft Lisette het stokje van Willeke overgenomen. Samen met Marleen zorgde zij voor de organisatie van Natuurhike. Eind 2018 is Marleen gestopt met de organisatie van Natuurhike. Lisette is in de zomer van 2019 en sinds eind 2018 hielden Mariëlle en Berdine zich bezig met de organisatie van Natuurhike. Mariëlle leidde de wandelingen en Berdine schreef de nieuwsbrieven. Vanaf eind 2021 wordt Natuurhike geleid door Tineke en Lisette. Maar iedereen is welkom om ook eens een wandeling te organiseren!

Als je wilt meewandelen, of als je het leuk vindt om een wandeling te organiseren, stuur dan een mail naar natuurhike@gmail.com. Wij horen graag van je!

En we hopen je binnenkort bij een wandeling te ontmoeten. Van harte welkom!